Sipërfaqja: 30m²

1 krevat i madh dopio

Mundësojmë:

Minibar dhe kasafortë
Telefon dhe ajër i kondicionuar
Orë me alarm dhe thirrje për zgjim
Pamje nga qyteti
Wi-Fi falas në çdo dhomë
TV plazma satelitor
Dhoma të izoluara, dysheme druri/parket
Tualet privat me tharëse flokësh, peshqirë, rroba banje dhe artikuj tualeti falas
Sistem ngrohje, kanale satelitore dhe kabllore