Ky është një vënd unikal ku ju sigurisht mund të bëni zgjedhjen tuaj për të gjitha kërkesat për organizimin e konferencave dhe aktiviteteve. Prej sallave të konferencave, tek pajisjet e perkthimit simultan, prej dekorimit me lule tek video konferencat, ne i ofrojmë të gjitha këto. Ju vetem bëni kërkesen tuaj, dhe ne në një kohë sa më të shkurtër do të pergatitim ofertën tonë më të mirë të mundshme, që i përshtatet kërkesave tuaja. Planifikoni takimet tuaja të biznesit ose organizoni aktivitetin tuaj vjetor më të rëndesishem te vitit ne Hotel Partner. Një shumellojshmeri zgjedhjesh e sallave të konferencave me madhesi të ndryshme, forma të ndryshme, mundësi te ndryshme arredimi, dhe stile të ndryshme, me siguri do t’ju ofrojnë atë cfarë juve ju nevojitet.