MIRËSEVINI NË BARIN TONË TË KOKTEILEVE

Bari & Restoranti jane pjese e ambienteve qe ofrohen ne Hotel Partner!Ne ju mirëpresim në Restorantin tonë të shijoni pjatat e shijshme, ndërkohë që ju ofrojmë zgjedhjen më të mirë për të pirë një kafe me familjen, shokët, apo kolegët tuaj, në një ambient të qetë dhe diskret të Barit “LOUNGE” te Hollit.

SHIJONI ME STIL USHQIMIN TUAJ NË NJË AMBIENT RELAKSUES
Pa dyshim tek ne do të gjeni zgjedhjen më të mirë për darkat familjare dhe drekat e biznesit.
Menuja jonë e pasur do të kënaqë çdo shije për një eksperiencë unike.

OUR RESTAURANT

Restorant i cili ka kapacitet akomodimi deri ne 100-150 persona, ndodhet ne katin e dyte të Hotelit. Restoranti zakonisht përdoret për dreka dhe darka, për klientët me gjysem pensioni ose me pension të plotë, po ashtu edhe evente sociale dhe për klientë te tjerë të hotelit duke perfshire këtu edhe klientët á la Carte për rastet kur Restoranti ështeë rezervuar më parë për një event të vecantë.